4 all care.

Als werkgever kom je redelijkerwijs om in het werk, en is het lastig om naast de vele vraagstukken die al leggen bij jouw als werkgever, nog ook goed te voldoen aan de wetgevingen. 

De meeste werkzaamheden die wij binnen het zorgsysteem "4 all care" aanbieden, komen voortuit de arbowet. De RI&E is voor werkgevers al verplicht als je een 1 fte in dienst heb sinds 1994. Ondanks dat deze regelgeving al zo lang bestaat, hebben veel bedrijven deze niet hebben, wat tegenwoordig tot hoge boetes leid. Indien er bij een ongeval of zomaar zonder reden de arbeidsinspectie langs komt zullen ze vragen naar de RI&E. Vervolgens zullen ze doorvragen naar de actuele status van de PvA. Bij de PvA wil de arbeidsinspectie zien dat deze netjes is bijgehouden en word aangepakt. Als werkgever probeer je deze hoge boetes natuurlijk te voorkomen. Als werkgever probeer je bepaalde verantwoordelijkheden op te nemen ten opzichte van uw werknemers, die vast gelegd zijn in de arbowet. De werknemer heeft daarin ook zijn verplichtingen

Wij van 4 all safety kunnen je met een abonnement een passende oplossing bieden.
Dit om jouw als werkgever te ontzien. hoe gaan wij dit te werk stellen?

  1. Wij werken met een afgesproken maandelijks budget. dit is vastgesteld door onze adviseur. Het budget is gebaseerd op de omvang van uw organisatie en de risico’s waarmee u te maken krijgt.
  2. We werken aan de hand van uw opgestelde RI&E, die wij voor u opstellen en/of actualiseren. 
  3. Vanuit de RI&E komen diverse actiepunten, die door middel van het maandelijkse budget bekostigd worden. Denk hierbij aan het updaten van uw bedrijfsnoodplan of RI&E, het verstrekken en actualiseren van informatiebladen en het bijhouden van bedrijfscertificaten.
  4. Daarnaast zijn wij uw adviserend orgaan: ook voor eenvoudige vragen kunt u altijd bij ons terecht.