Veilig Werken Voor (VWV)

Waarom VWV, en geen VCA?

De opleiding-VCA is niet altijd even geschikt is voor ieder bedrijf. Voor bedrijven die een ander soort veiligheidstraining behoefd, is de opleiding Veilig Werken Voor gecreëerd.
Veilig Werken Voor is een kader voor veiligheidsopleidingen, aangepast aan typerende situaties van het bedrijf. Er zijn 32 diverse modules beschikbaar waarmee de veiligheidstraining voor je bedijg op maat wordt afgestemd.

De mooi voorbeeld  
Een montagebedrijf in de overkappingen zal, in tegenstelling tot VCA, geen les krijgen over het veilig werken met lassen en explosiegevaar. Wel zal er extra aandacht zijn op werken op hoogte en elektriciteit. Een cv installateur daarentegen geen stof krijgen over werken op hoogte, maar wel over lassen en werken in besloten ruimtes. 

Toch ook VCA in het bedrijf

De veiligheidstraining wordt afgestemd, toepasbaar voor het bedrijf. Als VCA tevens een onderdeel is van de branche, is de veiligheidstraining VWV bijzonder toepasbaar om te combineren met de e-learning VCA en de veiligheidstraining "Veilig Werken Voor:  Hierdoor is het een gerichte opleiding met voldoende kennis om ook het VCA-examen met een bijzonder resultaat te kunnen slagen. 

4allesafety levert maatwerk en leert graag eerst uw bedrijf kennen om de juiste training te voor u te kunnen samenstellen.

Hier inschrijven direct mogelijk.